المقادير:-
1- فرخة ويفضل تقطيعها 4 قطع
2- بصلة مبشورة
3- 2 حبة طماطم مبشورة
4- حبة فلفل رومى او فلفل حار على حسب الرغبة
5- معلقتين خل
6- معلقتين عصير ليمون
7- ملح وفلفل وكمون معلقة صغيرة حسب الرغبة
الطريقة:-
تغسل الفرخة جيدا بعد ذلك تخلط المقادير كلها مع بعض وتتبل الفرخة من تحت الجلد ومن فوق وتترك لمده نصف ساعة وبع ذلك تغلى على النار لمده عشر دقائق بدون ماء وبعد ذلك تدخل الفرن حتى تحمر الفرخة وبالهنا والشفاء
1- فرخة ويفضل تقطيعها 4 قطع
2- بصلة مبشورة
3- 2 حبة طماطم مبشورة
4- حبة فلفل رومى او فلفل حار على حسب الرغبة
5- معلقتين خل
6- معلقتين عصير ليمون
7- ملح وفلفل وكمون معلقة صغيرة حسب الرغبة
الطريقة:-
تغسل الفرخة جيدا بعد ذلك تخلط المقادير كلها مع بعض وتتبل الفرخة من تحت الجلد ومن فوق وتترك لمده نصف ساعة وبع ذلك تغلى على النار لمده عشر دقائق بدون ماء وبعد ذلك تدخل الفرن حتى تحمر الفرخة وبالهنا والشفاء