المكونات والمقادير
نص كيلو جلاش (باكو)
سمن سائح
مكسرات مفرومة
شربات(عسل – قطر – شيرة)
(2 كوب سكر – كوب ونص ماء – نص ليمونة –فانيليا
او قرفة
طريقة التحضير
اذا كنتى عايزة الصابع رفيع مثل الصورة
ضعى امامك ورقتين جلاش وادهنى بالفرشاة سمن
ثم اثنيهم بالعرض وضعى على الطرف مكسرات مفرومة
ثم ضعى العصاة ولفى الورقة عليها الى ان تنتهى ثم
كشكشى الورقة بأنك تسحبى او تزقى الورقة
على العصاة للناحية التانية ثم اسحبى العصاة
اما ان تتركيها صابع وترصصيهم فى الصينية
واما ان تلفى الصابع على هيئة دائرة
ادهنى الجلاش وهو فى الصينية بالسمن
ثم دخلية فرن متوسط الحرارة الى
ان يصفر لونه وطلعية وهو ساخن واسقية
بالشراب البارد
وبالهنا والشفا[/color]
نص كيلو جلاش (باكو)
سمن سائح
مكسرات مفرومة
شربات(عسل – قطر – شيرة)
(2 كوب سكر – كوب ونص ماء – نص ليمونة –فانيليا
او قرفة
طريقة التحضير
اذا كنتى عايزة الصابع رفيع مثل الصورة
ضعى امامك ورقتين جلاش وادهنى بالفرشاة سمن
ثم اثنيهم بالعرض وضعى على الطرف مكسرات مفرومة
ثم ضعى العصاة ولفى الورقة عليها الى ان تنتهى ثم
كشكشى الورقة بأنك تسحبى او تزقى الورقة
على العصاة للناحية التانية ثم اسحبى العصاة
اما ان تتركيها صابع وترصصيهم فى الصينية
واما ان تلفى الصابع على هيئة دائرة
ادهنى الجلاش وهو فى الصينية بالسمن
ثم دخلية فرن متوسط الحرارة الى
ان يصفر لونه وطلعية وهو ساخن واسقية
بالشراب البارد
وبالهنا والشفا[/color]