المقادير:
3 كوب دقيق
ذره ملح
كيس خميره فورية
1 كيس بيكنج بودر
1/4 كوب زيت
1 كوب ماء دافئ
الطريقة:
تعجن المقادير جيدا مع بعض وبعد ذلك تغطى العجينة بكيس نيلون لمده نص ساعة وعلى ما تجهزى العجينة نحضر الحشو
الحشو:
فلفل اخضر
بصل
صلصة طماطم ممكن نضرب الطماطم فى الخلاط ونحطها على النار شوية
مشروم وزيتون اخضر وزيتون اسود وتقطع دوائر وجبنة رومى
ملحوظة هامة:
ممكن تحطى الجبنة الموزريلا بعد ما تطلعى البيتزا من الفرن تطفى الفرن وترشى على البيتزا الجبنة الموزريلا وتدخليها الفرن وهو سخن بعد اطفاءه
وديه شكلها فى الاخـــر
3 كوب دقيق
ذره ملح
كيس خميره فورية
1 كيس بيكنج بودر
1/4 كوب زيت
1 كوب ماء دافئ
الطريقة:
تعجن المقادير جيدا مع بعض وبعد ذلك تغطى العجينة بكيس نيلون لمده نص ساعة وعلى ما تجهزى العجينة نحضر الحشو
الحشو:
فلفل اخضر
بصل
صلصة طماطم ممكن نضرب الطماطم فى الخلاط ونحطها على النار شوية
مشروم وزيتون اخضر وزيتون اسود وتقطع دوائر وجبنة رومى
ملحوظة هامة:
ممكن تحطى الجبنة الموزريلا بعد ما تطلعى البيتزا من الفرن تطفى الفرن وترشى على البيتزا الجبنة الموزريلا وتدخليها الفرن وهو سخن بعد اطفاءه
وديه شكلها فى الاخـــر
عدل سابقا من قبل dodi في السبت يونيو 21, 2008 2:16 am عدل 1 مرات